Begravde i Oslo

Bok med blomster

Gravferdsetaten i Oslo kommune har fütt egen søkbar hjemmeside.

Du kan büde søke navn, ür for dødsfall, samt lese seremonier for de neste ti dager pü Gravferdsetaten i Oslo.

 

Annonse

headstone

Oslo kommune Gravferdsetaten skriver:

I Vedtekter for kirkegĂĽrder og gravlunder i Oslo § 3, er det bestemt at man normalt skal gravlegges pĂĽ den kirkegĂĽrd eller gravlund man “sogner” til.

Bostedsadresse for avdøde eller for den som er ansvarlig for gravferden avgjør hvilken kirkegürd/gravlund som kan benyttes.

Ved bruk av en grav som er festet, kreves festerens samtykke.

Ved slikt samtykke gjelder ikke reglene om bostedsadresse, men kun forutsetningen om at det mĂĽ vĂŚre ledig plass. Oversikten er revidert i mai 2006.

GĂĽ til Begravde i Oslo.

Nettgrav 🌹🌹🌹

Dette er en forlengelse av den fysiske gravplassen, og gir de etterlatte mulighet til ĂĽ bestille blomster og sette lys fra internett, som blir levert til den fysiske graven.

Dette er et abonnement, som blir tilbudt deg som ikke har anledning til ü besøke gravstedet. (Gjelder kun Oslo og Trondheim)

En dag hver uke sendes dine blomster til den aktuelle gravlunden. Den ansatte i gravferdsforvaltningen vil sĂĽ legge dine blomster pĂĽ graven.

I tillegg tilbyr Nettgrav.no tjenesten de etterlatte ü ta vare pü historien til den avdøde ved ü dele minner og bilder med de man selv ønsker.